SARDINIë

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 413 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sardinië. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 7:35 Te lang moeten wachten deze keer
16 mei 2024 om 22:31 Lookbroodjes koud en het brood was al ouder en uitgedroogd, lange levertijd voor 1 pizza en een lookbroodje. Pizza had weinig smaak
9 mei 2024 om 23:11 Zeer warm en lekker een aanrader
5 apr 2024 om 22:59 Heb dikwijls besteld bij hun maar tegenwoordig is qualiteit erg verminderd, heel vettig frietjes , raw kip, heel weinig groeten, 3x gebeurt besteld en betaald via takeaway app , achteraf moet iets anders nemen dan mijn bestelling omdat het op was.
5 mrt 2024 om 20:49 Eten was uitstekend maar meer dan 1h te laat, jammer dat het bij de levering fout zit. Misschien toch wat investeren in meer personeel.
18 feb 2024 om 9:22 Eten was heel lekker, maar wel koud.
17 feb 2024 om 8:20 Super goed gebakken en gekruid nog goed warm raad het iedereen aan
15 jan 2024 om 5:43 Superlekker eten , vriendelijke mensen , goede service , top top
9 jan 2024 om 21:45 Ik bestel heel dikwijls.Altijd friss eten, proper afgeleverd, enige bad thing is delivery time is to long.
3 jan 2024 om 19:26 Frieten waren koud, ik ga dat niet meer doen
1 jan 2024 om 20:54 Helaas een heel teleurstellend ervaring: 2 uur moeten wachten op een onvolledige bestelling. Ik heb geprobeerd Sardinië te bellen maar ik kreeg ze niet te pakken. Wat ik heb gekregen was oké, porties oké en een vriendelijke bezorger
1 jan 2024 om 20:33 Waiting 2h wtf? No comments